News

jul 1, 2017
Categorie: General
Ingezonden door: cor

Cafe de Waal nu ook op Facebook!

 

jun 1, 2017
Categorie: General
Ingezonden door: admin

cafe_deWaal - ##- ##
 

Kabeljouw in sesam / gembermariade

Kabeljouw in sesam / gembermariade

Ingredienten voor 4 personen:

- 4 kabeljauwfilets a 200 gr
- 2 stukken gemberwortel
- 1 rode en 1 groene peper
- Bosje koriander
- Sesamolie
- Japanse sojasaus
- Rietsuiker


Bereidingswijze:
Schil de gember: rasp het ene stuk en snij het andere gedeelte in plakjes. Snij beide pepertjes
in dunne ringetjes en hak de koriander fijn.
Meng de geraspte gember, pepertjes en koriander in een lage ovenschaal met een flinke
scheut sesamolie, sojasaus en rietsuiker. Wentel de kabeljauwfilets erin en laat het geheel
ongeveer een uur marineren.
Verwarm de oven tot 180gr. Giet de marinade af (niet weggooien) en
leg de plakjes gember op de vis.
Bak de vis in 10-15 min gaar, lepel er tijdens het bakken regelmatig wat marinade over.
Serveer er noodles en een frisse groene salade bij (bijv botersla, koriander en limoensap)
Eet smakelijk, Het keukenteam Cafe de Waal

Previous page: Eton Mess  Volgende pagina: Kippenpoten met gedroogde appeltjes