News

jul 1, 2017
Categorie: General
Ingezonden door: cor

Cafe de Waal nu ook op Facebook!

 

jun 1, 2017
Categorie: General
Ingezonden door: admin

cafe_deWaal - ##- ##
 

Kippenpoten met gedroogde appeltjes

Kippenpoten met gedroogde appeltjes en Hertog Jan Lentebock

Benodigdheden voor 4 personen:

200 gram gedroogde appeltjes
200 gram sjalot (gesnipperd)
Teen knoflook (fijn)
4 kruidnagels
4 laurierblaadjes
2 eetlepels bloem
1 theelepel gemberpoeder
1 eetlepel bruine suiker
2 flesjes Hertog Jan lentebock
1 eetlepel mosterd
Peper en zout
boter

Bereidingswijze Peper en zout de kippenpoten. Bak de Kippenpoten om en om bruin in een braadpan,haal ze even uit de pan. Bak in dezelfde pan sjalot, knoflook, kruidnagel, bloem, laurier, gemberpoeder, bruine suiker en mosterd aan. Kippenpoten, bier en appeltjes toevoegen en 30-45 laten sudderen. Saus op smaak brengen met peper en zout.
Previous page: Kabeljouw in sesam / gembermariade  Volgende pagina: Rundvlees stoofpot