News

jul 1, 2017
Categorie: General
Ingezonden door: cor

Cafe de Waal nu ook op Facebook!

 

jun 1, 2017
Categorie: General
Ingezonden door: admin

cafe_deWaal - ##- ##
 

Café de Waal Romige Bospaddenstoelensoep

Een nieuwe hype onder de diëten!

Een dieet wat niet zo genoemd mag worden. De wetenschapper die de voedselzandloper heeft ontwikkeld bestudeerde het verouderingsproces van de mens. Vanuit deze studie heeft hij een manier van eten ontwikkeld waarbij er een hoop etenswaren
beter niet genuttigd mogen worden, maar hij geeft ook vele voedingswaren aan die juist wel goed zijn. De voedselzandloper gaat over langer jong blijven met als leukebijkomstigheid: Afvallen!


Café de Waal Romige Bospaddenstoelensoep
1 pond champignons, 1 soep-kippenpoot, 1 pond gesorteerde bospaddenstoelen, 3 kippenbouillonblokjes, 2 lente-uitjes, 1 knoflookteen, 1 flacon Alpro sojaroom en een halve citroen. Doe de champignons met de kip en de bouillonblokjes in een pan met 1,5 lt. water. Breng dit tot aan de kook en laat het 1,5 uur doorpruttelen. Haal de kip eruit, gebruik een gedeelte fijngesneden voor de soep. (De rest is lekker voor bijvoorbeeld een salade). Pureer de gare champignons en gooi deze tezamen met de kip terug in de pan. Warm wat sojaolie in een bakpan, de knoflook en fijngesneden lenteuit bakken tot ze geuren, voeg hierbij de in plakjes gesneden bospaddenstoelen, deze zachtjes aanfruiten, wat zout en zwarte peper en de citroensap toevoegen. Gooi dit mengsel in de soep, nog even 10 minuten inwerken. Doe een schep Soja Cuisine in een bord of kom, schep daaroverheen de soep. Eet smakelijk.

Eet smakelijk, Het keukenteam Cafe de Waal