News

jul 1, 2017
Categorie: General
Ingezonden door: cor

Cafe de Waal nu ook op Facebook!

 

jun 1, 2017
Categorie: General
Ingezonden door: admin

cafe_deWaal - ##- ##
 

Mosselen in Hertog Jan Herfstbock

Mosselen in Hertog Jan Herfstbock

Benodigdheden voor 2 personen:

Ingredienten: - 2 kg Mosselen
- 5 Sjalotten
- 1 kleine Winterpeen
- 1 teen Knoflook
- 5 Grote Champignons
- 1 Glas Hertog Jan Herfstbock
- 7 peperkorrels

Bereidingswijze:
Was de mosselen.Snij de Winterpeen door de midden en dan in plakjes van 0,5 cm. De champignon in grove plakken, de knoflook persen en de sjalotjes in 6 en de peperkorrels in stukjes hakken.
Doe alle ingredienten met een scheut herfstbock in een Wok (of in een braadpan) Doe een deksel op de pan, breng het geheel aan de kook, op dat moment de pan even husselen, weer aan de kook, weer husselen, Als het dan weer kookt gas uit, op een vergiet met een bord eronder voor het vocht, dit een beetje binden met een eetlepel aardappelen zetmeel.
Mosselen in Hertog jan Herfstbock

 

 

 

Mosselen op een diep bord, sausje apart.
Lekker met wat grof brood om te dopen.

Eet Smakelijk!